UPDATE Bătrână din Albota supusă la perversiuni sexuale de un violator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz dificil pentru poliţiştii argeşeni. Aceştia trebuie să dea de capăt unei poveşti întortocheate care s-a petrecut noaptea trecută în comuna Albota.O femeie de 78 de ani din satul Mareş susţine că a fost violată noaptea trecută de un bărbat necunoscut. Aceasta nu are însă urme de violenţă.

UPDATE 22 august, ora 13.25 Violul a fost confirmat de medicul legist

Bătrâna care susţinea ieri că a fost violată a fost supusă unei expertize medico-legale care a confirmat faptul că a fost batjocorită. Autorul a supus-o pe victimă la perversiuni sexuale, întreţinând cu aceasta sex oral şi anal.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma violatorului care duminică dimineaţa, în jurul orei 1.00 a intrat în casa Ioanei Andrei, de 78 de ani, şi a profitat de faptul că femeia este imobilizată la pat şi a violat-o, ameninţând-o că dacă spune cuiva cele întâmplate o va omorî.

Ieri dimineaţă o vecină a auzit strigătele femeii şi a crezut că bătrâna a căzut din pat, având picioarele paralizate.

“Când m-am dus la ea, mi-a spus că a intrat un bărbat înalt peste ea în casă şi i-a pus ceva pe cap ca să  nu mai vadă şi i-a spus că dacă ţipă o omoară. A batjocorit-o apoi şi a plecat, fără să-i fure nimic din casă. Mi-e frică pentru că şi eu stau singură. Dacă ar fi intrat peste mine cred că muream de inimă!”, spunea Ioana Alexe, vecina bătrânei.

Poliţiştii au audiat mai multe persoane şi au întocmit un cerc de suspecţi pentru a-l prinde pe agresor.

„Un individ necunoscut a pătruns în locuinţa victimei, unde prin ameninţare şi profitând de faptul că victima nu se poate deplasa, a întreţinut cu aceasta un act sexual. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi se efectuează cercetări pentru identificarea autorului”, a declarat agent Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.


21 august, ora 11.34 O bătrână a fost violată de un necunoscut

Victima, Ioana Andrei, susţine că agresorul a intrat în casă peste ea şi a batjocorit-o, femeia fiind imobilizată la pat.

Bătrâna locuia singură, neavând niciun copil. Singura rudă care avea grijă de ea este o nepoată care venea în fiecare zi la femeie să-i aducă de mâncare.

În această dimineaţă, când nepoata a venit din nou la femeie, bătrâna i-a spus că noaptea trecută un bărbat a intrat peste ea în casă şi a violat-o. Auzind acestea, tânăra a sunat imediat la 112 şi o ambulanţă a transportat-o pe Ioana Andrei la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru îngrijiri medicale.

Ciudat este însă la acest caz, spun poliţiştii, că nepoata a găsit uşa de la casa bătrânei încuiată pe dinăuntru, iar pe trupul victimei nu sunt urme vizibile de violenţă.


Expertiza medico-legală va fi cea care va stabili dacă bătrâna a fost într-adevăr violată, iar dacă spusele sale se vor adeveri, poliţiştii vor trebui să dea de urma agresorului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite