Piteşti:Vlăsceanu s-a baricadat în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:Vlăsceanu s-a baricadat în propria casă
Piteşti:Vlăsceanu s-a baricadat în propria casă

Codruţ Vlăsceanu, fostul şef al Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Argeş, nu a mai ieşit din casă de vineri noaptea, de când a fost eliberat din Penitenciarul Târgu Mureş. Vecinii nu l-au văzut la faţă, iar de ochii reprezentanţilor mass-media se fereşte.

Cele 420 de zile petrecute în celulă au fost pentru Codruţ Vlăsceanu un iad, susţine soacra acestuia. Când a putut respira din nou aerul curat al libertăţii, nu i-a venit să creadă.
„De mult trebuia să fim eliberaţi“, această fiind singura declaraţie făcută de el când a ieşit din închisoare. Acum încearcă să recupereze timpul pierdut şi tocmai de aceea stă în sânul familiei. În casa lui, situată la marginea oraşului Piteşti, stă alături de persoanele dragi, soţia, băiatul, fiica, ginerele şi soacra.
Codruţ Vlăsceanu a fost arestat în data de 13 iunie 2008 împreună cu alte 21 de persoane. Cu toţii sunt judecaţi pentru constituire şi aderare la grup infracţional, fiind acuzaţi că au strâns averi colosale de pe urma a aproximativ 4.000 de persoane care au fost dispuse să dea bani pentru a obţine permisul în mod fraudulos.
Soacra lui Vlăsceanu: „Trebuie să stea relaxat“
În această dimineaţă, luminile în vila familiei Vlăsceanu erau aprinse, în curte erau parcate cele două autoturisme, un Audi şi un Ford. Camera de supraveghere montată la poartă era dată drumul şi surprindea toate mişcările. Am apăsat butonul soneriei de nenumărate ori. După circa zece minute a apărut după gard o femeie în vârstă, care s-a recomandat ca fiind soacra fostului şef de la Permise.
„Sunt soacra lui Codruţ. El nu va ieşi să vorbească. Trebuie să stea relaxat. E cu familia acum. Ne-a ajuns prin ce a trecut, a fost un iad. Acum lăsaţi-l. Noi ne facem treaba prin curte. Făceţi-vă şi voi treaba, dar fără să ne mai căutaţi“, ne-a spus femeia, după care a intrat în casă. Nici vecinii nu l-au văzut pe Vlăsceanu prin curte, după cum ne-au declarat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite