Un bărbat cu probleme psihice este dat dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia unui bărbat de 28 de ani, din comuna Dârmăneşti, este disperată. Oamenii îl caută disperaţi pe Cătălin Viorel Dobre, care a dispărut de acasă. Rudele sale nu l-a mai văzut de vineri, când bărbatul a profitat de faptul că a rămas singur şi a plecat fără să se mai întoarcă.

Viorel Dobre a fost externat joi din spitalul Sfânta Maria, din Vedea, şi nu este prima dată când pleacă de acasă, fiind dat în urmărire naţională de multe ori. Însă de fiecare dată a fost găsit, întorcându-se teafăr în sânul familiei. Văzând că nici după câteva zile fiul său nu se întoarce, tatăl bărbatului a alertat din nou poliţia.

“În cauză se continuă cercetările în vederea depistării acestuia şi se solicită darea în urmărire naţională. Cei care îl recunosc în poză şi pot da detalii despre locul în care se află, sunt rugaţi să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie. ”, a declarat comisar Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

De cinci zile părinţii îl caută disperaţi, mai ales că bărbatul suferă de afecţiuni psihice şi le este teamă să nu fi păţit ceva. Tânărul a fost diagnosticat cu schizofrenie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite