Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut într-un canal cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea Albeștii de Argeș și-a găsit sfârșitul vineri dimineață după ce a căzut într-un canal. Loviturile suferite la cap și apa rece au fost cele care au dus la moartea bărbatului.

Gabriel Cîrstea, de 43 de ani, a fost joi seară la o cârciumă din comună unde a băut un pahar de tărie cu doi amici. Bărbatul a plecat noaptea spre casă, dar nu a mai ajuns la destinație. Pe drum, bărbatul nu a observat marginea unui canal din cauza întunericului și a căzut în canalul cu apă de la peste doi metri înălțime.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit vineri dimineață de un localnic care mergea spre o grădină aflată în apropierea casei și a sunat imediat la 112. Oamenii din zonă spun că aici și-au pierdut viața în ultimul an opt persoane, iar poteca ce merge de-a lungul văii este îngustă și neiluminată, orice pas greșit fiind periculos pentru cei care trec prin Valea Povernii.

Criminaliștii sosiți la locul accidentului au examinat cadavrul și nu au descoperit urme de violență în afara leziunilor suferite în urma căzăturii. Gabriel Cîrstea era cunoscut în comună ca un om muncitor. Bărbatul a lăsat în urma sa o soție și o fiică adolescentă îndurerate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite