UPDATE: Un bărbat a murit îngropat de viu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi l-au scos repede pe bărbat de sub pământ, pompierii nu l-au mai putut readuce la viaţă
Deşi l-au scos repede pe bărbat de sub pământ, pompierii nu l-au mai putut readuce la viaţă

Accident de muncă la Mioveni în această după-amiază. Un bărbat a fost îngropat de viu de un mal de pământ care s-a surpat peste el.

28.10  UPDATE: Anchetă în cazul accidentului de muncă

Inspectorii ITM, împreună cu poliţiştii criminalişti şi procurori au deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut accidentul de muncă şi cine se face vinovat de producerea acestuia.


În mod normal muncitorii n-ar fi trebuit să lucreze pentru că ploua şi malurile de pământ nu puteau fi asigurate corespunzător.

27.10    Un bărbat din Mioveni şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă petrecut în această după-amiază. Muncitorul lucra la o reţea de canalizare de pe strada Dealul Viilor şi săpa un şanţ când un mal de pământ s-a surpat şi a căzut peste el, îngropându-l de viu.

Pompierii sosiţi în scurt timp la faţa locului, dar şi colegii bărbatului au încercat să înlăture pământul cât mai repede pentru a-l scoate pe bărbat din şanţ.

Când acesta a fost readus la suprafaţă, era însă prea târziu. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe Ion Vlădoi, de 58 de ani, din Mioveni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite