UPDATE Circulaţia pe autostrada A1 a fost reluată pe sensul către Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu două autospeciale
Pompierii au intervenit cu două autospeciale

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în apropierea autostrăzii Bucureşti – Piteşti, la kilometru 92. Fumul reduce vizibilitatea şoferilor, iar pentru prevenirea unor accidente, poliţiştii rutieri au decis întreruperea circulaţiei pe sensul de mers către Bucureşti.

UPDATE ora 15.15 Circulaţia a fost reluată

Circulaţia a fost reluată pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 92, unde izbucnise un incendiu de vegetaţie. Fumul degajat nu mai prezintă pericol pentru traficul rutier, anunţă centrul Infotrafic. 

Pompierii acţionează în continuare cu două autospeciale pentru a stinge incendiul, urmând apoi să stabilească cine a pornit focul. Din fericire nu au fost înregistrate evenimente în trafic din cauza vizibilităţii reduse.

ora 15.00 Circulaţie oprită din cauza fumului

Un echipaj de pompieri a ajuns la faţa locului şi încearcă să stingă incendiul cât mai repede pentru ca şoferii să poată relua circulaţia.

“Solicităm participanţilor la trafic, dar şi celorlalţi cetăţeni să anunţe autorităţile la numărul de urgenţă 112, imediat ce observă astfel de incendii, pentru ca pompierii să sosească în timp util, dar şi pentru ca echipajele de poliţie rutieră să ia măsuri de prevenire a accidentelor de circulaţie, în cazul în care fumul degajat reduce vizibilitatea în zona drumurilor”, se precizează într-un comunicat de presă emis de centrul Infotrafic al Poliţiei Române.


Dacă vor fi identificaţi de oamenii legii, cetăţenii care au aprins vegetaţia uscată din apropierea autostrăzii vor fi amendaţi. În plus, aceştia pot fi cercetaţi penal în cazul producerii unor accidente rutiere cauzate de scăderea vizibilităţii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite