Un autocar cu 40 de copii a rămas blocat, din cauza unei căderi de stânci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

40 de copii din Argeş, aflaţi într-o excursie la munte, au rămas blocaţi, după ce autocarul în care se aflau nu a mai putut înainta din cauza unei căderi de pietre şi stânci, pe DJ 734 Lereşti-Voina.

Un autocar cu 40 de copii a rămas blocat, miercuri după-amiază, în Argeş, pe DJ 734 Lereşti-Cabana Voina.

O cădere de pietre pe o distanţă de 20-30 de metri a făcut imposibilă trecerea autovehiculului, astfel că elevii, însoţiţi de cadrele didactice alături de care au efectuat excursia, au fost nevoiţi să se întoarcă la cabana Voina, unde au fost cazaţi.

"Copiii şi însoţitorii aflaţi în autocar au plecat de la cabană, dar n-au putut să ajungă departe, din cauza căderii de stânci şi pietre. Au fost nevoiţi să se întoarcă la cabana unde erau cazaţi şi-şi vor relua drumul atunci când se va circula în siguranţă", ne-a spus lt. Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş.

La faţa locului s-au deplasat drumarii, cu o volă şi un buldoexcavator, iar pompierii de la Detaşamentul Câmpulung au intervenit cu o autospecială.

Autorităţile vor să spargă stâncile cu jeturi de apă, pentru a înlătura pericolul de pe carosabil. Până atunci, drumul judeţean Lereşti-Voina rămâne blocat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite