365 de argeşeni vor rămâne fără serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lunile august şi spetembrie se anunţă un nou val de disponibilizări. 365 de argeşeni vor rămâne fără un loc de muncă în perioada care urmează. Firma care renunţă la cei mai mulţi angajaţi luna aceasta este din domeniul contrucţiilor, Argecom.

Patronul Gheorghe Axinte este hotărât să disponibilizeze 206 angajaţi. O altă firmă care va îngroşa numărul şomerilor, ajuns deja la peste 23.500 de oameni, este Holcimul care va da afară 27 de muncitori. În luna septembrie se anunţă un val de disponibilizări şi în administraţie.

Primăria Mioveni va fi nevoită să renunţe la 66 de angajaţi din 551 de posturi câte are în prezent. În cele din urmă şi de la Poliţia Comunitară vor pleca oameni, pe străzile din Piteşti urmând să vegheze la siguranţa publică mai puţini agenţi.

Numărul exact este de 66 de lucrători, din totalul de 266 de angajaţi câţi lucrează aici.  Şi la Consiliul Judeţean Argeş se anunţă disponibilizări. Zilele acestea se discuta noua organigramă, din care este posibil să fie excluse aproximativ 300 de posturi. Instituţia are în prezent 3124 de angajaţi. 


În Argeş există aproximativ 600 de locuri de muncă, 300 fiind oferite de o singură firmă din industria textilă, Francesca, din Topoloveni, care caută confecţioneri cu o vechime de minimun 6 luni, cu contract pe perioadă nedeterminată.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite