124 de argeşeni amendaţi pentru scandaluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu a început bine anul că deja a început să plouă cu amenzi pentru scandalagi. Jandarmii argeşeni au aplicat în primele 20 de zile ale acestui an nu mai puţin de 124 de amenzi, adunând 33.450 de lei. Vizaţi au fost cei care au tulburat liniştea publică.

Luni, de exemplu, în jurul orelor 02.20, jandarmii care patrulau pe raza comunei Corbeni s-au sesizat cu privire la faptul că în dreptul unui disco - bar  există un individ care provoacă scandal agresând o altă persoană . Astfel, jandarmii l-au amendat pe Cristian Linu, în vârstă de 26 de ani cu suma de 200 de lei .


În aceeaşi noapte, cu două ore mai târziu, jandarmii care patrulau pe raza comunei Domneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unui bar din localitate Ion Daniel Crăciun are un comportament agresiv. Tânărul în vârstă de 22 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu  suma de 200 de lei . În acelaşi bar, Dorin Claudiu Ilie, în vârstă de 29 de ani,  a fost sancţionat cu suma de 700 de lei pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare personalului barului respectiv.


Marţi noapte jandarmii care patrulau  pe raza localităţii Hârseşti, i-au sancţionat contravenţional pe Constantin Cristian Cârstea, în vârstă de 26  de ani cu 600 de lei,  Nicolae Mădălin Roşu. în vârstă de 27 de ani cu 500 de lei, Cristinel Vasile, în vârstă de 26  de ani  - 600 de lei şi Nicolae Cârstea, în vârstă de 24 de ani -  400 de lei, din cauza faptului că, aflându-se în stare de ebrietate, au tulburat liniştea locuitorilor prin strigăte şi gesturi obscene.
În data de 18.01.2011, aflându-se în patrulare pe raza localităţii Ştefăneşti , jud Argeş janadarmii au observat că Elena Garofiţa Păcuraru, în vârstă de 21 de ani, care aflându-se în staţia de autobuz din dreptul ANA Imep S.A. avea un comportament neadecvat , adresând cuvinte şi expresii jignitoare trecătorilor din zonă. Pentru faptul că avea un comportament neadecvat şi pentrul refuzul de a furniza date privind identificarea sa patrulei de jandarmi, aceasta  a fost sancţionată cu suma de 1450 lei.


Recomandăm celor care sunt predispuşi la comiterea de fapte antisociale să aibă un comportament adecvat în societate pentru că altfel pot fi sancţionaţi cum au fost şi alţi 124 de argeşeni cu suma totală de 33. 450 de lei de la începutul lunii ianuarie şi până în prezent pentru fapte de încălcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite