Pitesti: Se apropie ziua cea mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Se apropie ziua cea mare
Pitesti: Se apropie ziua cea mare

Forfotă mare la noul serviciu de termoficare al Piteştiului. Au început pregătirile pentru reluarea furnizării apei calde. De mâine se trece la umplerea instalaţiilor ,,Vrem să avem totul pus la punct pentru ca în momentul în care vom primi gazul să putem da drumul la agentul termic.” spune Aurelian Niţă, ditectorul noului serviciu de termoficare.

Zilele  acestea, Consiliul Local Piteşti va plăti în avans contravaloarea gazelor pentru a doua parte a acestei luni, astfel încât noul serviciu de termoficare să aibă asigurată materia primă pentru producerea agentului termic în perioada imediat următoare.

48 de ore din momentul semnării contractului

Data reluării furnizării apei calde depinde de momentul semnării contractului cu furnizorul de gaze, spun autorităţile locale.
 ,, Mai aşteptăm  doar semnarea contractului cu Romgaz, care, sperăm noi, să se întâmple azi, mâine sau, cel târziu, poimâine. Îmediat după, noi vom vira banii iar la 24 de ore  după ce ei văd ordinul de plată ne vor da drumul la gaze. Din acel moment va mai fi nevoie doar de 24 de ore până când la robinete  va curge apă caldă.”, explică primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc.
 În cel mai fericit caz, în trei zile vom avea apă caldă. Asta, dacă  semnarea contractului cu Romgaz nu se va produce mai târziu de marţi.  Dacă, nu, săptămâna aceasta, ar putea însemna … sâmbătă, duminică.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite