UPDATE Poliţia îl caută pe tatăl copilului cu care era gravidă sinucigaşa de 14 ani din Dragoslavele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gest extrem al unei tinere de 14 ani din comuna Dragoslavele. După o discuţie aprinsă cu mama sa, fata a plecat de acasă şi s-a aruncat în apele învolburate ale barajului din comună, fiind găsită după câteva ore fără suflare.

UPDATE 4 mai, ora 15.45

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să-l găsească pe tatăl copilului, care riscă ani buni după gratii pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. 

În urma autopsiei s-a stabilit că tânăra era într-adevăr însărcinată. Medicul legist a mai evidenţiat faptul că fata de 14 ani a murit înecată . Mădălina va fi condusă mâine pe ultimul drum de rude şi colegi.

3 mai

Mădălina Calu avea 14 ani şi, deşi părea că viaţa ei de abia acum începe, adolescenta a decis ieri după-amiază că nu mai are motive să trăiască şi şi-a pus capăt zilelor.

Deşi o fire deschisă, foarte amabilă şi sociabilă, fata ascundea în sufletul său o mare supărare. Vecinii spun că în ultima perioadă era cam abătută şi nu părea a fi în apele ei. Unii dintre oamenii din sat spun chiar că fata ar fi fost gravidă în luna a cincea, motiv pentru care a recurs la acest gest extrem.

Cert este că fata a avut o discuţie aprinsă ieri cu mama sa, în jurul orei 14.00, şi a plecat de acasă supărată. După câteva minute i-a trimis mamei sale un mesaj pe telefonul mobil în care i-a spus că se va sinucide. Gândindu-se la ce e mai rău, mama fetei a alertat vecinii şi au plecat cu toţii în căutarea Mădălinei.

După ce au căutat-o ore în şir prin mai multe locuri, oamenii au zărit-o pe copilă plutind în apele reci ale râului Dâmboviţa, la baza barajului Uzinei de Apă din Dragoslavele. Sătenii au scos-o pe fată din apă şi au sunat imediat la 112, iar echipajul de pe Ambulanţa sosită la faţa locului a resuscitat-o pe fată timp de 45 de minute, fără niciun rezultat.


“I-am văzut părul cum plutea în apă. Apoi am zărit-o şi pe ea. Am intrat repede în apă şi am scos-o pe braţe. Nu mai respira, n-a mai avut scăpare”, a spus Mircea Gheorhe, unul dintre vecinii fetei.


Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a decedat tânăra.

„În cauză s-a întocmit dosar penal şi s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea efectuării necropsiei”, a declarat comisarul şef Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

În urma autopsiei se va stabili cu certitudine dacă tânăra era însărcinată sau nu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite