UPDATE Alte zece angajate ale aceleiaşi croitorii din Bascov s-au simţit rău în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Panică în rândul angajaţilor unei croitorii din comuna Bascov. Rând pe rând, oamenii care lucrau într-o hală a firmei Mono House România SRL au început să se simtă rău, acuzând dureri de cap, ameţeli şi stări de greaţă.

22 martie, ora 12.00  În total zece persoane s-au intoxicat în această dimineaţă.

Numărul angajatelor fabricii de textile de la Bascov care s-au simţit rău în această dimineaţă a ajuns la zece. Acestea au fost transportate de urgenţă la spital, iar activitatea firmei a fost suspendată până la finalizarea cercetărilor.

22 martie, ora 10.45 Alte şase persoane s-au intoxicat

Povestea s-a repetat în această dimineaţă, când alte şase angajate ale croitoriei din comuna Bascov au început să se simtă rău la serviciu. Angajaţii au sunat la 112 şi au solicitat ajutorul medicilor, trei ambulanţe fiind trimise la faţa locului, iar cele şase angajate au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii, împreună cu reprezentanţii ITM au pornit o anchetă pentru a stabili de la ce anume s-au intoxicat angajatele, mai ales că activitatea firmei fusese suspendată ieri pentru elucidarea cauzelor intoxicaţiei. Cu toate acesta, în această dimineaţă, angajaţii au folst chemaţi la muncă de şefi.

După acest incident, cei 125 de oameni care se aflau la schimbul unu au fost trimişi acasă.

21 martie 20 de persoane intoxicate

Oamenii au sunat imediat la 112, realizând că ceva s-a întâmplat. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 11.00.


Douăzeci de persoane se pare că s-au intoxicat cu monoxid de carbon în hala în care lucrau, primind îngrijiri medicale la faţa locului sau fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Poliţiştii şi reprezentanţii ITM au deschis o anchetă pentru a descoperi cum s-au intoxicat angajaţii croitoriei. Există suspiciunea că monoxidul de carbon provenea de la un canal care trecea pe lângă hală. Vom reveni cu amănunte.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite