UPDATE Bărbatul care ameninţa că se aruncă de pe un releu de telefonie din comuna Davideşti a coborât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul ameninţa că sare de pe un stâlp de telefonie (foto arhivă)
Bărbatul ameninţa că sare de pe un stâlp de telefonie (foto arhivă)

Un bărbat s-a urcat în această după-amiază pe un releu de telefonie mobilă din comuna Davideşti şi ameninţă că se aruncă în gol. Pompierii şi poliţiştii l-au convins după două ore să coboare.

UPDATE ora 15.15 Bărbatul a coborât

După aproximativ două ore de negocieri, poliţiştii şi pompierii au reuşit să-l convingă pe Nicolae Popescu, de 49 de ani, să coboare de pe releu de telefonie mobilă, unde se urcase la 40 de metri înălţime.

Bărbatul a recurs la acest gest după ce a băut câteva pahare de tărie, supărat fiind că nu are un loc de muncă, iar sora sa nu îl ajută cu bani, deşi are un magazin deschis în comună.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că fratele său a fost internat anul trecut la Spitalul de boli psihice din comuna Vedea pentru probleme cu alcoolul, dar nu figurează în evidenţa medicilor ca suferind de probleme psihice.

Bărbatul a fost însoţit la Poliţia oraşului Mioveni, unde a fost sancţionat contravenţional pentru tulburarea liniştii publice, iar de acolo va merge la Secţia de Psihiatrie a spitalului Judeţean pentru a urma un tratament de specialitate care să-l liniştească.

ora 15.06 Situaţie tensionată în comuna Davideşti, sat Voroveni. Un bărbat ameninţă că se sinucide după ce s-a urcat pe un releu de telefonie.

"Vreau să mă vadă o ţară întreagă. Să vină televiziunile să mă vadă!", striga omul, urcat la 40 de metri înălţime.

Locuitorii din zonă, văzând că omul nu vrea să coboare nici în ruptul capului, au sunat imediat la 112. În scurt timp o ambulanţă SMURD şi o autospecială a popierilor cu scară au sosit la faţa locului pentru a-l ajuta pe bărbat să coboare.

Poliţiştii şi pompierii încearcă de mai bine de o oră să-l convingă pe om să se dea jos, însă acesta îi ameninţă că dacă se apropie cineva de el, va sări în gol.

Poliţiştii spun că Nicolae Popescu, de 49 de ani, s-ar fi urcat pe stâlp după ce a consumat băuturi alcoolice.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite