3000 de lei amendă pentru a deversat apă menajeră într-un canal de irigaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

   Jandarmii argeşeni  au acţionat pe raza întregului judeţ având ca obiective asigurarea respectării normelor de convietuire sociala, asigurarea ordinii si linistii publice, protectia mediului înconjurător, protejarea fondului silvic.

     

Cu ocazia desfăşurării activităţilor specifice au constatat că mai există printre noi cetăţeni care nu doresc să respecte dispoziţiile legale , astfel:


        În data de 29.05.2010, numitul L.V.E. a transportat cu ajutorul unei camionete  Aro pe raza municipiului Câmpulung material lemnos fără a poseda documente de provenienta şi transport. Pentru aceasta , jandarmii au procedat la confiscarea materialului lemnos şi sancţionarea contravenţională a acestuia cu suma de 1000 lei (sancţiune minimă prevăzută de actul normativ pentru această faptă );


         În data de 02.06.2010 , numitul P. P. a deversat dintr-un autovehicul de tip ,, vidanjă" apă uzată menajeră şi fecaloid extras dintr-o fosă septică în apa canalului de irigaţii de pe raza localităţii Izvoru, jud Argeş, pentru aceasta fiind sancţionat cu suma de 3000 lei (sancţiune minimă prevăzută de actul normativ pentru această faptă ).


          În data de 03.06.2010, numitul C.M., în timp ce se afla pe holul din incinta judecătoriei Piteşti , în aşteptarea cauzei civile care urma să fie dezbătută la sala de judecată nr. 4 în care era parte în contradictoriu cu fratele său C.D.R. a avut un comportament neadecvat faţă de acesta adresându-i cuvinte şi expresii jignitoare , pentru aplanarea stării conflictuale intervenind jandarmii care l-au sancţionat cu suma de 1000 lei. 


        În contextul socio- economic actual, cu titlu de recomandare , adresăm rugămintea  celor care sunt predispuşi la a comite fapte antisociale de orice natură  să-şi reconsidere atitudinea având în vedere şi exemplele anterior menţionate în care au fost dispuse sancţiuni contravenţionale minime, dar care totuşi se ridică la valori foarte mari., se arată într-un cominicat emis de Jandarmeria Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite