A adormit la volan şi a băgat 3 persoane în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident grav în această dimineaţă pe DN 73 care leagă oraşul Piteşti de Câmpulung. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 08.30, pe raza comunei Mihăeşti, la kilometrul 30, când un şofer brăilean a adormit la volan.

Adrian Murescu, de 39 de ani conducea un autoturism marca Ford dinspre Piteşti spre Câmpulung şi din cauza oboselii a aţipit la volan, lovind frontal o altă maşină.


“Şoferul a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un Logan condus regulamentar din sens opus. În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. ”, a declarat subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.


În Loganul condus regulamentar de Tatiana Dumitraşcu, de 49 de ani, din Câmpulung se afla în dreapta Elena Fundescu, de 79 de ani care a fost rănită grav în urma impactului.  În accident au mai fost rănite două persoane, soţia şoferului, Viorica Murescu de 39 de ani, din Brăila şi fiul şoferului, Marius Murescu de 19 ani, pasager pe bancheta din spate.


Cele trei victime, dintre care două în stare gravă, au fost transportate la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde au primit îngrijiri medicale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite