O adolescentă de 14 ani a plecat de acasă în urma unui conflict cu tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost dată în urmărire națională după ce a plecat de acasă
Tânăra a fost dată în urmărire națională după ce a plecat de acasă

Fata nu este la prima abatere de acest fel, plecând de acasă în repetate rânduri. Până acum adolescenta era găsită în orașul Topoloveni de polițiști și adusă înapoi acasă.

Un asistent social din cadrul Primăriei Topoloveni a fost cel care a anunțat dispariția fetei la Poliție. Ion Stănescu le-a povestit polițiștilor că Georgiana Florentina Crasan, de 14 ani, din Topoloveni a plecat de acasă în urmă cu cinci zile, iar tatăl său nu știe nimic de ea.

Anchetatorii s-au deplasat la domiciliul fetei și au stat de vorbă cu tatăl ei, Auraș Crasan. Brbatul le-a spus că a avut o discuție aprinsă cu fiica sa, în urma căreia adolescenta a plecat de acasă. Cum nu era prima dată când făcea acest lucru, bărbatul se aștepta ca fiica sa să se întoarcă, dar au trecut cinci zile de când a plecat și nu a mai dat niciun semn de viață, așa că a început să-și facă griji.

În celelalte dăți când a plecat de acasă, adolescenta era găsită plimbându-se prin oraș și readusă acasă. Nu la fel s-a întâmplat și de această dată, motiv pentru care Georgiana Florentina Crasan a fost dată în urmărire națională.

“Minora are constituție astenică, înălţime 1,65 m, păr șaten  tuns la nivelul umerilor, îmbracată cu pantaloni bluejeans de culore neagră, bluză cu mânecă lungă de culoare roșie și încălțăminte adidas de culoare maron”, a declarat comisarul șef Dănuț Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Argeș.

Cei care o recunosc pe fată pe stradă, sunt rugați să sune la 112 și să ofere informații despre locul în care aceasta poate fi găsită.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite