Încă un accident pe strada Smeurei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada din Piteşti pe care au avut loc cele mai multe accidente a fost din nou în central atenţiei aseară. Pompierii şi poliţiştii au sosit de urgenţă la faţa locului după ce un bărbat a sunat la 112 pentru a anunţa că s-a oprit cu maşina într-o conduct de gaze.


Marian Emil Anghel, de 50 de ani, din Piteşti, se afla la volanul unui Logan şi circula pe sensul de urcare de pe strada Smeurei. Bărbatul s-a speriat de o maşină care urca pe acelaşi sens, în parallel cu el şi a tras brusc de volan. Şoferul a pierdut controlul maşinii care a derapat şi a intrat în zidul unei case, lovind şi o conductă de gaze, pe care a fisurat-o.


Pompierii au asigurat măsurile de protecţie pentru a preîntâmpina un incendiu, până când reprezentanţii GDF Suez au remediat scurgerea de gaze.


Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a fost rănit. De data aceasta însă, casa lovită a fost alta decât casa-magnet de la nr. 15, în care s-au proptit 15 maşini, de la începutul anului şi până acum. Primăria a montat la începutul lunii trecute mai mulţi stâlpi metalici pe marginea trotuarului în acea zonă pentru ca maşinile care circulă cu viteză să nu mai rupă gardul familiei Bunea

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite