Zilele Piteștiului vin cu competiții sportive, concerte și simpozioane. Vezi programul complet!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele Municipiului Pitești aduc distracție și voie bună la sfârșitul acestei luni. Piteștenii sunt invitați la concerte de muzică populară și ușoară, la spectacole ale Filarmonicii și la competiții sportive.

Zilele Piteștiului, serbate în fiecare an în perioada 20-21 mai se vor întinde, de această dată, între 16 și 24 mai.

Pe parcursul acestor zile, piteștenii sunt invitați să sărbătorească 624 de ani de la prima atestare documentară a municipiului.

Manifestările vor debuta pe 16 mai cu un simpozion cu participare internațională pe teme de administrație, care va avea loc la Universitatea Constantin Brâncoveanu.

O zi mai târziu, conferința de tradiție organizată de SC Apă Canal 2000 sa "Totul pentru o apă mai curată" va avea loc la Muzeul Județean Argeș, începând cu ora 9.00. La ora 12.00, primarul Tudor Pendiuc va premia cuplurile care au împlinit 5 și 6 decenii de căsătorie neîntreruptă, iar seara va avea loc un spectacol special al Filarmonicii Pitești la Casa Sindicatelor.

Pe 19 mai, o paradă a școlilor de salsa va avea loc în centrul Piteștiului, între orele 10.00 și 13.00, urmând ca  seara Parcul Ștrand să răsune la concertul „Sombrilla y su Timba Light”.

Pe 20 mai este rândul sportivilor să se simtă bine, în cadrul competițiilor de fotbal, handbal, streetball, volei și scrimă.

Vezi aici programul complet al Zilelor Municipiului Pitești 2012!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite