Zeci de mesaje de adio pentru tânărul din Mioveni găsit mort în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii lui Alexandru Răzvan Stoica, tânărul din Mioveni care a fost găsit mort în locuinţă după ce a petrecut într-o discotecă, au lăsat mesaje de adio pe site-ul nostru pentru cel care a plecat prea devreme dintre ei.

În cea de-a doua zi de Paşte un tânăr mergea la ceruri, după ce s-ar fi asfixiat cu propria vomă. Răzvan Alexandru Stoica, de 17 ani, ar fi petrecut în noaptea de Paşte la discoteca lui Elvis din Mioveni, ar fi consumat băuturi alcoolice, şi când să plece acasă ar fi avut o altercaţie cu un alt tânăr.

Acesta din urmă i-a dat o palmă, iar victima a fost transportată acasă de un prieten, după ce dăduse semne că-şi revenise. Numai că, la prânz, o veste avea să şocheze nu numai familia lui Alexandru, ci şi pe prietenii şi cunoscuţii săi.

Băiatul a fost găsit mort în locuinţă, după ce mama sa a chemat pompierii că fiul nu-i răspunde la telefon şi că uşa este încuiată pe dinăutru.

Tânărul a fost găsit decedat pe patul din dormitor, încercările echipajului SMURD  de a-l readuce la viaţă fiind zadarnice.

Trupul celui care era elev în clasa a XI-a la un liceu din Mărăcineni a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală care va stabili cu exactitate cauza morţii.

Un procuror se ocupă acum de caz, fiind vorba de o moarte suspectă şi fiind exclusă din start varianta sinuciderii.

În urma articolului publicat pe site-ul nostru, mai mulţi prieteni ai lui Alexandru Răzvan Stoica şi-au manifestat durerea faţă de dispariţia celui care, spun ei, a fost un băiat liniştit şi bine crescut.

"Nu-mi vine să cred! Îmi vor lipsi momentele când mă striga de pe balcon!"

“Dumnezeu sa-l ierte :((:(( Nu te voi uita niciodat:((:(( o sa ramai in sufletul meu pt totdeauna:(( DUMNEZEU DA-L ODIHNEASCA IN PACE:((:((“, a scris cea care s-a semnat Aida Niţu.

“Dumnezeu sa-l ierte:(( :(( :(( nu te vom uita nicioadata ai fost un coleg foarte de treaba Dumnezeu sa te aiba in pace”, semnează Creţu.

“Dumnezeu Sa-l Ierte!!!!....:((:((:((:(( nu te vom uita niciodata ....Ai fost unu dintre cei mai buni prieteni... si nu voi uita nici copilaria alaturi de u... Condoleante Familiei... si sa va tineti tari...!!! Dumnezeu Sa-l Ierte!!! :((:((:((:((“, a scris Iuli.

“Nu-mi vine sa cred!Imi vor lipsi momentele cand ma striga de pe balcon,ma pasaia!Era foarte de treaba.:(Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, semnează Deea.

“Dumnezeu sa-l ierte :((:((...nu te vom uita nicioadata razvan:((...mai bne nu te mai duceai la petrecerea aia blestemanta:((o sa ne lipsesti :((..te vom iubi mere:((:((:((:((....Condoleante familiei tale:((“, scrie, cu durere în suflet Nyco.

“De ce puiule ?:(( dc tu ? nu o sa te uit niciodata razvii :(( imi e dor de clipele alea:(( . :(((( :((( :((( .cand ma tine`ai in brate puiule si ma strangeai de mana :(( .cum de sa intemplat asta? :((. te iubesc :((“, a scris, printre lacrimi, şi Bianca.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite