Pitesti: Weekenduri incendiare la Pitesti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vacanţa de vară este pe sfârşite. Însă tinerii piteşteni încearcă sa fructifice ultimile săptămâni de relexare şi distracţie. Cel mai aşteptat moment al săptămânii, şi în perioada de vacanţă este weekendul. De vineri seara distracţiile încep să se ţină lanţ prin cluburi şi barurile din oraş.

Febra sfârşitului de săptămână îi cuprinde pe toţi. „Cum vine weekendul parcă mă cuprinde isteria. De abia aştept să ies prin cluburi. Probabil vârsta e de vină”, explică Alina Oprea, 20 ani, studentă.


Club Mamboo
Unul din cele mai frecventate cluburi din Piteşti este clubul Mamboo, situat pe starda Fraţii Goleşti. Aici vineri şi sâmbătă, clubul devine aproape neîncăpător datorită clienţilor care vin în număr foarte mare. Atmosfera este întreţinută de dj Gilly şi de frumoasele animatoare venite din capitală. Intrarea este 20 de lei pentru băieţi şi liberă pentru fete. O mare atracţie o constituie ce doi barmani foarte tanetaţi care ştiu să încânte clienţii prin coktailurile pe care le fac. „Vin aproape în fiecare săptămână în acest club, fiindcă mi se pare unul foarte mişto şi cu clientelă selectă, plus o atmosferă foarte tare.”, spune Andrei Dumitrescu, 22 ani, student.

Invitaţi de seamă la On Time
Un alt club în vogă este On time. Acesta, situat pe Bulevardul Republicii, este renumit prin petrecerile afterhour pe care le organizează şi prin invitaţii de seamă din lumea muzicii electronice. Acet club i-a avut ca invitaţi în nopţile de sâmbătă dj cum ar fi: Emil Lazaria, Treitl Hammond, Paul Damixie etc. Intrarea este între 15-20 lei . „Vin în fiecare joi, vineri şi sâmbătă aici. Am luat parte la petreceri incredibile întreţinute de unii dintre cei mai buni dj din ţară.”, spune Cosmin Lupu, 24 ani, manager.

Club Hush
Locul unde se strâng serile iubitorii de mâncare şi voie bună este pubul Hush. Aici lumea se adună pentru a asculta muzica anilor 80. Joia se organizeazză Karaoke, iar vinerea barul organizează concerte cu artişti consacraţi ai momentului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite