Pitești: Weekend plin de concerte şi cadouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Euromall veți avea parte de reduceri și concerte
La Euromall veți avea parte de reduceri și concerte

Euromall Piteşti vă invită, mâine, la o seară a reducerilor care va culmina cu două concerte, susţinute de Andra şi Alex Velea. În plus, la Jupiter City, Moș Crăciun îi premiază pe copiii care i-au scris, iar duminică, Marcel Pavel va cânta colinde.

Gerul de afară poate fi alungat foarte uşor în acest weekend. Luaţi-vă familia sau prietenii şi mergeţi la mall sau la Jupiter City, acolo unde distracţia și surprizele sunt garantate în acest sfârşit de săptămână.

Reduceri, concerte şi cadouri

La Euromall Piteşti, mâine, între orele 18 şi 24 aveţi parte de reduceri la aproape toate magazinele de haine, accesorii, bijuterii, încălţăminte. În plus, conducerea mall-ului de pe malul râului Argeş promite că se vor organiza şi tombole fiind puse în joc sute de cadouri. Seara, distracţia este completată de două concerte. De la ora 19.00, va urca pe scena amenajată la parterul instituţiei, nimeni alta decât Andra. Vedeta, însărcinată în luna a şasea, va susţine un recital de Crăciun, în care se vor regăsi atât colinde, cât şi cele mai noi hituri ale sale. De la ora 22.00, pe aceeaşi scenă va intra şi Alex Velea, cântăreţul care toată vara s-a auzit la radio şi în discoteci cu piesa: “Don’t say it’s over”. Însoţit de dansatorii săi, vedeta va face atmosferă timp de o oră, spre deliciul tuturor participanţilor.

Întâlnire cu Moș Crăciun,  la Jupiter City

Și la Centrul Comercial Jupiter City este atmosferă de sărbătoare în acest final de săptămână. În așteptarea Crăciunului, organizatorii s-au gândit să vă invite la două concerte speciale. Mâine, de la ora 17.00, corul „Elim”  va susține un recital de colinde. În aceeași zi, Moș Crăciun va veni cu daruri pentru micuții care începând din data de 5 decembrie i-au trimis scrisori în cutia poștală amplasată în interiorul centrului comercial. Așa că părinți, unchi, bunici, fiți pe fază și aduceți-vă micuții pe care îi iubiți atât de mult la întâlnirea cu moșul. Musai ca aceștia să știe și o poezie  sau un cântecel pentru a-l impresiona pe bătrânul încărcat de daruri. Duminică, încă o surpriză vă așteaptă, tot la Jupiter City. De la ora 17.00, va concerta aici Marcel Pavel. El vă va încânta atât cu colinde, cât și cu melodiile care l-au făcut celebru de-a lungul timpului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite