Weekend cu distracție și relaxare indoor la Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul nu vine cu temperaturi ridicate, așa că vă recomandăm câteva locații în care să vă relaxați, dar în care să vă fie cald și bine. Bazinul olimpic, patinoarul artificial sau planetariul sunt doar câteva dintre opțiunile unui weekend pe care îl vrem cu toții plăcut și relaxant.

Vremea care revine la temperaturile normale pentru această perioadă vă poate îndemna să stați mai mult în casă în weekend-ul care tocmai se instalează. Nu vă panicați, noi am aflat pentru dumneavoastră care sunt cele mai bune opțiuni de petrecere a timpului liber în acest final de săptămână, așa că vă recomandăm distracția și relaxarea indoor.

O oră de înot 

Dacă vreți să îmbinați utilul cu plăcutul, respectiv sănătatea cu distracția, și să mai și sfidați anotimpul, una dintre cele mai bune recomandări ar fi Bazinul Olimpic din Pitești. Aici, pentru o oră de înot veți achita 10 lei, iar copilul va plăti și el 7 lei pe oră, la fel și studenții sau pensionarii. Mai convenabil ar fi să vă luați un abonament cu 12 ședințe care costă, pentru adulți, 80 de lei, iar pentru restul 70 de lei. Tot aici, puteți merge și la sala de forță, unde veți plăti pe oră 7 lei, la aerobic tariful pentru 60 de minute este de 10 lei, iar dacă vreți să vă relaxați total prin intermediul unui masaj va trebui să plătiți 25 de lei pentru o oră și 120 de lei pentru un abonament de 10 ședințe. Programul este de dimineața până seara, la ora 22.00.

Patinaj, filme și expoziții

Dacă doriți să apelați la distracțiile de sezon, dar zăpada lipsește, aveți noroc că de curând s-a deschis patinoarul artificial din Prelungirea Craiovei. Aici, o oră de patinaj pe ringul de gheață sintetică vă costă 10 lei, iar dacă închiriați și patine, mai achitați încă 5 lei. Fiind acoperit, patinoarul Party Ice vă așteaptă cu căldură, la propriu, și asta pentru că temperaturile în incinta sa sunt întotdeauna unele pozitive. Dacă piruetele pe gheață nu vă surâd, puteți merge la un film. Cinema City vă așteaptă în aceste zile cu zece producții noi, printre care se numără și cele mai recente “Anotimpul vrăjitoarelor”, care va rula toată ziua și „Burlesque, vis împlinit”, programat sâmbătă și duminică la orele 15.20 și 19.20. În plus, Planetariul Muzeului Județean Argeș vă invită să navigați printre stele. În aceste zile vor rula proiecțiile „Două bucățele de sticlă” și „Astronomyths”, prețul întreg al biletelor fiind de 4,5 lei sau de 2 lei pentru studenți și pensionari. Tot la Muzeul Județean se află și expoziția de reptile vii, unde puteți admira aproape 100 de exemplare de șerpi boa, vipere, pitoni, cobre sau iguane.

Reptilele pot fi admirate zilnic la Muzeul Județean Argeș. Foto: Loredana Dascălu

image

Vizita se poate face între orele 9.00-18.00, iar prețul unui bilet este de 3 lei pentru grupurile organizate, 4 lei pentru cei mici și 5 lei pentru adulți. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite