Piteşti: Week-end cu incendii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii argeşeni au avut de lucru în acest sfârşit de săptămână. Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş s-au luptat cu flăcările care au izbucnit în mai multe gospodării.

Incendiu de la un reşou
Vineri dimineaţă, un incendiu a izbucnit în comuna Beleţi-Negreşti, sat Negreşti la gospodăria lui Costel Lăutăraşu. Proprietarul a uitat reşoul în priză, focul răspândindu-se în scurt timp şi cuprinzând mobilierul din cameră. Bărbatul, depăşit de situaţie a fost nevoit să cheme pompierii. O autospecială de la Garda de Intervenţie nr. 2 Vedea a sosit la locul incendiului şi după câteva minute a reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea să se extindă la întreaga locuinţă.
   


Au rămas fără casă de Paşte
Nu acelaşi noroc l-a avut o familie din comuna Mălureni, sat Zărneşti care a rămas fără acoperiş deasupra capului, chiar înainte de Paşte. Focul făcut în curtea casei s-a extins la locuinţa lui Daniel Dinescu. Flăcările au cuprins cu repeziciune cele două camere, dar şi mobila şi hainele aflate în casă. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca focul să fie stins întrucât membrii familiei şi vecinii acestora nu au reuşit să stăpânească flăcările cu găleţile de apă aruncate peste văpaie. Casa de locuit a ars aproape în întregime, familia fiind disperată că nu va avea unde să-şi petreacă Paştele.

Incendiu la un camion
Un camion a ars vineri seară în Mioveni. Două autospeciale de la Deataşamentul de Pompieri din Mioveni au fost solicitate să intervină pe Calea Câmpulung – DN 73 pentru a stinge incendiul. Angajaţii ISU au reuşit să stingă la timp flăcările, fiind afectată doar cabina autocamionului. Pompierii au stabilit că maşina, aparţinând societăţii comerciale SC Silvarom Golden SRL, a luat foc în urma efectului termic al curentului electric, un conductor fiind defect sau neizolat corepsunzător.

Două tone de lucernă s-au făcut scrum
Flăcările nu au iertat nici fânarul unui gospodar din comuna Buzoieşti, sat Cornăţel. Gospodăria lui Vasile Lungu a fost cuprinsă de vâlvătaie după ce omul a făcut focul în curte pentru a arde nişte gunoaie. Vântul a purtat tăciunii în apropierea fânarului, iar focul a cuprins imediat furajele depozitate acolo. Omul a rămas fără hrană pentru animale, după ce două tone de lucernă au ars. Incendiul a fost stins de un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Costeşti după o oră.
   

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite