Week-end de foc pentru pompierii argeşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii argeşeni au avut mult de lucru week-endul acesta, incendiile mistuind mai multe clădiri din judeţ.

Angajaţii ISU Argeş au intervenit vineri seară cu două autospeciale în comuna Bogaţi, sat Glâmbocel Deal, acolo unde flăcările au cuprins un fânar, proprietatea lui Antoniu C. Focul a distrus acoperişul vânarului şi 20 de tone de fân. Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un scurtcircuit la un conductor eletric defect sau neizolat corespunzător.


Un alt incendiu a izbucint ieri dimineaţă la o moară din localitatea Săpata, sat Găinuşa, proprietatea lui A. Gheorghe. Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la frecare şi au ars elementele combustibile ale valţului.


Flăcările au cuprins şi locuinţa lui Ionel P. Din Câmpulung, strada Naţională, o cameră a casei fiind distrusă în totalitate din cauza incendiului care a izbucnit de la un coş de fum deteriorat.


O fabrică de mobilă a fost cât pe ce să se facă scrum în această dimineaţă dacă pompierii nu ar fi intervenit la timp. Două autospeciale au fost solicitate să stingă incendiul care a izbucnit în jurul orei 04.00 la fabrica de pe strada Albeşti, din Curtea de Argeş. Se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric şi din fericire nu au apucat să ardă decât 3 corpuri de mobilă. Pompierii au stins incendiul înainte ca flăcările să se extindă şi să producă pagube însemnate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite