Week-end de foc la Euromall: show cu sticle în flăcări şi spectacol Antonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barmanii au făcut senzație cu spectacolul lor (foto Euromall)
Barmanii au făcut senzație cu spectacolul lor (foto Euromall)

Duminică, Euromall Piteşti a fost gazda unui show cu adevărat incendiar, ţinut de opt maeştri ai bartendingului modern. Aceștia au făcut o demonstrție de măiestrie, dar mai ales de viteza cu care mânuiesc barmanii profesionişti sticlele cu licori.

Deşi la prima vedere „Bartenders Challenge” părea doar un concurs pentru barmani, lucrurile s-au dovedit a fi mult mai complexe. În esenţă, în barmanie este vorba despre educaţie, competenţe, comunicare, cultivarea talentelor, respect şi marketing personal.

Plini de viaţă, barmanii au fost entertaineri, fiind foarte sociabili şi comunicativi, arătând tuturor celor prezenţi ce sunt în stare să facă. Cei opt tineri, unii cu o experienţă mai îndelungată în spate, alţii mai începători, „s-au întrecut” în mânuirea sticlelor la cele două probe de concurs.

Finalele au fost de-a dreptul impresionante, membrii juriului fiind puşi de mai multe ori în încurcătură deoarece baieţii au fost foarte buni şi departajarea a fost destul de greu de făcut. Locul întâi a fost ocupat de un tânăr din Bucureşti, experienţa de şase ani în barmanie spunându-şi cuvântul. 
 
Şi cum un asemenea spectacol nu se putea încheia oricum, gazdele au rezervat pentru seara de duminică un spectacol muzical, susţinut de Antonia, cunoscuta cântăreaţă şi fotomodel de origine română, care şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa în SUA.

Aceasta a încins atmosfera prin melodiile ei, foarte cunoscute şi fredonate de tinerii argeşeni care au venit la spectacol, special să o vadă. Antonia i-a încântat pe spectatorii participanţi la show, şi mai tineri şi mai în vârstă, cu melodiile ei , printre care „Marionette”, „Morena” şi „Roses on fire”, moment în care puţini s-au mai abţinut să nu iasă la dans.    

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite