Votează parcul care are cea mai mare nevoie de o schimbare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 4 septembrie, piteștenii pot vota  parcul care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Luna viitoare, proiectul va fi implementat cu ajutorul a peste 30 de voluntari. Programul Fiecare parc are povestea lui a fost inițiat în 2010 și continuă anul acesta în mai multe orașe importante din țară.

Grupul pentru Educație și Ecologie Argeș, în parteneriat cu Primăria Pitești și cu compania de credite de consum Provident Financial România, au lansat, săptămâna aceasta, în Pitești programul Fiecare parc are povestea lui, prin care locuitorii sunt invitaţi să decidă care este parcul din oraș care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Ei pot vota până în 4 septembrie unul dintre cele trei parcuri situate în cartierele Războieni, Trivale și Găvana, selectate cu ajutorul Primăriei din Pitești. Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat în septembrie printr-o finanţare asigurată integral de Provident. În plus, compania se va implica activ în reamenajarea parcului câştigător cu peste 30 de voluntari.

Pentru a alege parcul preferat, piteștenii pot intra pe site-ul www.parcultau.ro sau pot vota pe loc la unul din  voluntarii GEEA care vor fi prezenţi în mai multe zone ale oraşului. În plus, Provident le va oferi clienţilor săi posibilitatea să voteze prin intermediul agenţilor companiei, din confortul propriei locuinţe.

„Suntem bucuroşi să putem contribui la dezvoltarea comunităţilor în care clienţii, agenții şi angajaţii noştri trăiesc şi lucrează. Acest proiect s-a născut la iniţiativa angajaţilor noştri care îşi doresc să participe activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunităţile pe care le deservesc. Pe lângă diversele proiecte de responsabilitate socială pe care le sprijinim, voluntariatul este modul prin care înţelegem să fim o companie responsabilă. Peste 200 de angajaţi Provident au ales să participe la acţiuni de voluntariat în timpul lor liber în ultimii ani", a declarat Russell Johnsen, directorul general al Provident Financial România.

Programul Fiecare parc are povestea lui a fost inițiat în 2010 și va continua anul acesta în mai multe orașe importante din țară. Anul acesta, în cadrul proiectului a fost amenajat un loc de joacă în Craiova iar anul trecut au fost reamenajate două parcuri în Galaţi şi în Iaşi şi a fost construit de la zero un parc rustic în Cluj-Napoca.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite