Votează Piteștiul în competiția adevarul.ro „Orașul cel mai frumos împodobit de sărbători”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteştiul, gătit de sărbători
Piteştiul, gătit de sărbători

Oraşul nostru este admirat de o țară întreagă. Adevărul.ro a lansat campania „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători”, prin care cititorii din întreaga țară pot vota cel mai luminos oraș.

Votul este deschis pentru toţi cei care vor să arate că oraşul nostru este cel mai frumos din ţară. Piteștiul s-a transformat într-un „oraş de poveste" de Ziua Națională, când piteștenii s-au adunat în Piața Primăriei pentru a admira bradul de Crăciun, dar și luminițele care aduc atmosfera de sărbătoare în sufletul locuitorilor orașului.

Pe site-ul adevarul.ro puteţi vota în continuare oraşul nostru ca fiind cel mai frumos iluminat de sărbători. În plus puteți să vă exprimați opinia referitor la modul în care a fost împodobit orașul și ne puteți lăsa într-un comentariu, preferințele voastre în ceea ce privește culorile și ornamentele folosite. Nu uitați să precizați de ce trebuie votat orașul nostru în campania Adevarul, iar dacă aveți poze inedite cu luminițele de sărbători, le puteți trimite pe adresa pitesti@adevarul.ro

PUTEȚI VOTA ACCESÂND LINKUL DE MAI JOS:
FOTOGALERIE Votaţi oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători

 Anul acesta, străzile, parcurile și copacii au îmbrăcat haine colorate, formate din milioane de beculețe și ornamente. Două luni au muncit angajații primăriei pentru ca orașul să se transforme într-unul de poveste și au cheltuit aproximativ 100.000 de lei pe leduri ecologice, care au un consum redus de energie și o durată mare de viață.
 
Primăria estimează că va plăti aproximativ 40.000 de lei pe iluminatul ornamental, mai puțin cu 15% față de anul trecut.  Atmosfera de sărbătoare este oferită de cei 7 kilometri de țurțuri luminoși, 180 de perdele de instalații, 420 de instalații pe stâlpi, figurine, fulgi, baghete, dar și personaje de poveste, precum renii Moșului.

Bradul din Piața Primăriei a fost luminat de 25.000 de beculețe, globuri, steluțe și beteală.  Peisajul este întregit de fântâna arteziană pe care “plutesc” renii Moșului, dar și țurțuri, baghete luminoase și brăduți împodobiți.

Click pe poze pentru a vedea galeria foto:

Piteştiul, gătit de sărbători

Culorile care au fost folosite pentru iluminatul ornamental sunt albul, roșul și albastrul. Săptămâna aceasta va fi amplasată și scena nașterii Domnului, cu cei trei magi care vin să-I aducă daruri Mântuitorului Iisus Hristos la ieslea unde s-a născut.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite