Voltaj cântă la Piteşti! Vezi aici unde te distrezi în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul acesta se anunţă a fi unul încărcat pentru piteşteni, care vor avea de unde alege când vine vorba de distracţie şi relaxare. Muzica bună va răsuna atât în Piaţa Vasile Milea cât şi în cluburi.

Diseară
Desperado, în premieră în Club Hush

Club Hush înregistrează, în această seară, o premieră. Trupa „Desperado” va veni pentru prima dată să cânte în Piteşti, chiar în clubul de pe strada Armand Călinescu, Nr. 9. Distracţia este programată să înceapă la ora 21:00, iar atmosfera  va fi încinsă de un concert de country-rock ardelenesc.

Biletul de intrare la acest show live este de 28 de lei. Cu puţin noroc, poate mai prindeţi şi o masă liberă, aşa că tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la numărul de telefon 0733.956.283. 


Mâine
Concert Voltaj în centrul oraşului

Fani ai trupei Voltaj, bucuraţi-vă! Mâine, de la ora 19.30, îndrăgita formaţie va veni în centrul Piteştiului pentru a-i încânta pe cei prezenţi cu cele mai apreciate melodii ale sale.

Spectacolul va avea loc în Piaţa Vasile Milea şi face parte din turneul „I wanna be free tour”, început în această primăvară de cei cinci băieţi talentaţi.

Duminică
Spectacole la Teatru

Duminică, e ziua unui respiro cultural. Teatrul „Alexandru Davila” vă pregăteşte două spectacole, atât dimineaţa cât şi seara.

De la orele 11:00 şi 18:00, în sala mare, va fi pus în scenă „La revistă nu e criză”, de Daniel Militaru şi Dan Ioan Panţoiu, în regia lui Emilian Cortea.

Preţul unui bilet este de 10 lei, elevii şi studenţii beneficiind de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, în limita locurilor rămase libere.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite