Vlădoiu: „Sunt dispus să-mi vând o casă pentru a ajuta pe FC Argeş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jean Vlădoiu a semnat astăzi cu FC Argeş pentru un salariu lunar de 4000 de lei, dar spune că nu banii l-au convins să vină la clubul din Trivale, ci dorinţa de a revigora echipa

Jean Vlădoiu este de astăzi noul antrenor al FC Argeş, el semnând contractul în prezenţa jurnaliştilor.

„Vin cu sufletul la FC Argeş. Îmi doresc ca în scurt timp acest club să redevină ce a fost: un club puternic, cu jucători valoroşi”, a declarat Vlădoiu care a continuat că ştie prin ce momente de cumpănă trece echipa.

„Le putem oferi jucătorilor doar apă de izvor"


„În momentul de faţă nu ne putem permite să plătim nimic. M-au sunat jucători cu experienţă, care au jucat în liga I, pentru a veni, dar le-am spus că nu avem cum. Nici cantonament nu ne putem permite, nici masă între antrenamente. Înafară de apă de la izvor, nu le putem oferi nimic jucătorilor", a spus antrenorul.

Jean Vlădoiu se va întâlni pe 8 iulie cu echipa şi va pune atunci la cale planul de bătaie pentru noul campionat


„Din 35 de jucători, vor rămâne maxim 27 în lot. Noi facem eforturi să menţinem echipa pe linia de plutire. I-am prezentat un plan şi primarului, sper să ne ajute”, a mai spus antrenorul alb-violet.

Vrea să vină cu bani de acasă


Salariul pe care-l va încasa lunar noul antrenor este de 4000 de lei. Cu toate acestea, Vlădoiu spune că nu pentru bani a venit la FC Argeş.
„Sincer, nu mă interesează dacă iau banii ăştia sau nu. Chiar aş fi dispus să-mi vând maşina sau o casă pentru a ajuta echipa, chiar dacă nici pe mine nu mă dau banii afară din casă”, a mai spus el.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite