Piteşti: Ultima zi dedistracţie în ştrandul din "Tudor Vladimirescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Ultima zi dedistracţie în ştrandul din "Tudor Vladimirescu"
Piteşti: Ultima zi dedistracţie în ştrandul din "Tudor Vladimirescu"

Piteştenii au avut parte de vreme frumoasă şi în ultima zi a sezonului estival, astfel că au luat cu asalt porţile de intrare ale ştrandului din „Tudor Vladimirescu” încă de la primele ore ale dimineţii de astăzi.

Astăzi a fost ultima zi în care piteştenii s-au mai putut distra în ştrandul amenajat de Primăria Piteşti pe malul râului Argeş, care la apusul soarelui îşi va  închide porţile până în luna iunie a anului viitor. „Merită să dai 7 lei de persoană pentru o zi întreagă de destindere la plajă şi în apă. Am venit de dimineaţă la ştrand cu familia, pentru a profita cât mai mult de ultima zi de distracţie.”, a spus Cristian Dumitraşcu (37 de ani), unul dintre primii clienţii care au intrat pe poarta bazei de agrement în ultima zi a sezonului.

Aglomeraţie pe paljă, dar şi pe terase
La ora 11.00, plaja era aproape plină de oameni, iar în cele două bazile descoperite, unul pentru copii, celălalt pentru adulţi, se stătea pur şi simolu la coadă la bălăceală. Şi tereasele, cu mici, bere sau băuturi răcoritoare erau aglomerate, spre bucuria comercianţilor. „A fost un sezon destul de bun pentru noi. Cel mai bine ne-a mers în luna iulie. Au fost zile în care am avut încasări de zeci de mii de lei. Berea a fost cel mai vândut produs vara aceasta.”, se decalară satisfăcut unul dintre patronii celor trei terase comerciale din incinta ştrandului „Tudor Vladimirescu”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite