Violată în casa scărilor pentru că a fost confundată cu altă fată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata va fi prezentată la Serviciul de Medicină Legală Argeş, în vederea examinării (foto arhivă)
Fata va fi prezentată la Serviciul de Medicină Legală Argeş, în vederea examinării (foto arhivă)

O adolescentă de 14 ani din Piteşti a trecut seara trecută prin clipe de groază după ce a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu un tânăr care a acostat-o în lift.

Mariana F. de 14 ani se întorcea aseară acasă. Tocmai urcase în liftul din bloc şi mai avea puţin până să ajungă în locuinţă când un tânăr a acostat-o şi a obligat-o, să întreţină relaţii sexuale cu el.

Pentru a fi departe de ochii vecinilor, bărbatul a dus-o pe tânără la ultimul nivel, aproape de uşa de acces spre terasa blocului şi a violat-o pe casa scărilor. La final bărbatul i-a lăsat fetei şi numărul său de telefon ca să-l contacteze.

Speriată, fata a mers direct la poliţie şi le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat. Folosindu-se de descrierea oferită de fată şi de faptul că adolescenta avea numărul de telefon al vilatorului, anchetatorii au reuşit să-l prindă pe acesta.

Tânăra l-a sunat şi i-a dat întâlnire, doar că în locul ei au mers poliţiştii care l-au încătuşat pe bărbat şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Florian Vasile Niţulescu, de 20 de ani, este din Slatina şi a mai fost cercetat pentru tâlhărie. “N-am violat pe nimeni. Am confundat-o cu altcineva”, a fost declaraţia şocantă a bărbatului.

Acesta va fi propus astăzi magistraţilor Tribunalului Argeş pentru mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite