Vinul ”Prinţul din Trivale” va fi lansat în octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Nicolae Dobrin
Nicolae Dobrin

Gica  şi Gicu Dobrin au trăit împreună o poveste de iubre de 41 de ani. Moartea Prinţului i-a despărţit în toamna lui 2007. Astăzi însă, Gâscanul fi împlinit 63 de ani  iar Gicăi Dobrin i-ar fi plăcut ca, tot astăzi, să aibă loc şi  lansarea  vinului care va purta numele "Prinţul din Trivale". Spaniolii il vor pune pe piaţă abia peste două luni.

Astăzi, Prinţul din Trivale şi-ar fi sărbătorit cei 63 de ani alături de soţia sa, cea care i-a stat alături 41 de ani , cea care l-a iubit şi pe care a iubi-o  enorm. N-a fost să fie, pentru că Gicu s-a stins din viaţă pe 26 octombrie 2007, după o grea suferinţă, pe un pat al Spitalului Judeţean. Gica  i-a stat la căpătâ  şi o mare durere o încearcă şi astăzi când îşi aduce aminte de acele clipe.

“El şi-a luat rămas -bun de la mine, eu de la el, nu! Cu două minute înainte să se stingă,  acolo, pe patul de spital, Gicu mi-a luat mâna şi mi-a sărutat-o. Am simţit atunci atât de multă dragoste şi căldură, atâta iubire… Nici nu-mi dau seama cum au trecut aceşti trei ani. Parcă ieri ne pregăteam să-l conducem pe ultimul drum.Trec în fiecare zi pe la mormântul lui să-i las flori şi ca mine sunt atâţia oameni care l-au iubit şi l-au respectat,  l-au idolatrizat, pentru că Gicu a ştiut să se facă iubit! ” spune Gica Dobrin care, astăzi, şi-ar fi dorit i să-l sărbătoarească nu să –l comemoreze pe cel care a fost şi este idolul atâtor generaţii.


„Mă bucură faptul că oamenii nu l-au uitat pe Gicu. Şi nu mă refer numai la argeşenii noştri. Mi s-a întâmplat, de curând, când am trecut prin Buzău, ca o o maşină să oprească lângă mine. Oamenii aceia au lăsat geamul jos şi m-au întrebat dacă sunt soţia lui Dobrin. Nu vă imaginaţi ce-am simţit atunci!
 Lansarea vinului” Prinţul din Trivale”, în  octombrie

 Gica Dobrin şi-ar mai fi dorit ca, astăzi,  când Gâscanul ar fi împlinit 63 de ani să aibă loc şi  lansarea  mult promisului de cărea spanioli, a vinul care va purta numele Prinţul din Trivale . “ Lansarea va avea loc însă, în octombrie la parastasul de trei ani.  Vinul e în ţară, etichetele sunt gata, însă mai sunt de pus la punct câteva detalii legate de distribuţie. Păstrez legătura cu cei care se ocupă de toate aceste lucruri şi cred că peste două luni toate vor fi gata.”, spune soţia lui Dobrin care mărturiseşte că a  fost contactată şi de o podgorie din Vrancea, interesată  de lansarea  unui vin care să poarte numele lui Dobrin.

„Nu m-ar deranja ca şi o podgorie românescă să scoată un vin cu numele lui Gicu, însă am început cu spaniolii şi vom duce la bun dfârşit această iniţiativă.”, spune Gica.

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite