Vineri, absolvenţii sunt aşteptaţi la bursa locurilor de muncă în Piteşti, Câmpulung şi Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa locurilor de muncă va fi organizată simultan în Piteşti, Câmpulung şi Curtea de Argeş
Bursa locurilor de muncă va fi organizată simultan în Piteşti, Câmpulung şi Curtea de Argeş

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Argeş va avea loc simultan în cele trei oraşe. Până acum numărul angajatorilor înscrişi este de doar 25.

Vineri, toţi absolvenţii din Argeş, dar şi persoanele aflate în căutarea unui job, pot veni la bursa locurilor de muncă, organizată în Piteşti la Casa de Cultură a Studenţilor şi în Câmpulung şi Curtea de Argeş la sediile locale ale AJOFM.

Până acum, s-au înscris la bursă 25 de angajatori, care pun la dispoziţia celor interesaţi 247 de locuri de muncă, dar până în ziua respectivă, numărul  va mai creşte, dă asigurări Iulian Nicolae, directorul executiv al AJOFM Argeş.

"Ne ocupăm personal să depistăm locurile de muncă vacante şi să le punem la dispoziţia celor interesaţi", ne-a spus Nicolae.

Carnete de şomaj oprite până după bursă

Şomerii cu indemnizaţie vor mai avea încă un motiv să fie prezenţi la bursă. Reprezentanţii Agenţiei le-au oprit carnetele de şomeri, pe care ar urma să le vizeze numai după ce oamenii vor dovedi că au fost la bursă şi au încercat să-şi găsească un serviciu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite