Vin banii pentru centralele de cartier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Administraţiei şi Internelor a aprobat alocarea către judeţul Argeş a sumei de 700.000 lei pentru cofinanţarea reabilitării sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică a localităţilor, în cadrul programului „Termoficare 2006-2015, căldură şi confort”.

Banii vor merge către transformarea unor noi puncte termice din Pitești, în centrale termice de cartier.

Este vorna despre investiţia “Reabilitarea SACET prin transformarea punctelor termice în centrale termice la nivelul municipiului Piteşti”

La nivel naţional, Programul „Termoficare 2006-2015” a fost aprobat prin Hotărârea de Guvern 462/2006, republicată, iar Regulamentul pentru implementarea programului a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Internelor şi Reformei Administrative nr. 471/2008.

Suma pentru cofinanţare alocată judeţului Argeş a fost făcută în baza solicitărilor de finanţare făcute de Comisia Interministerială de Coordonare a Programului, la sfârşitul anului trecut.

Potrivit Ordinului MAI, sumele alocate judeţelor pentru modernizarea obiectivelor amintite sunt transferate către bugetele autorităţilor locale de la bugetul de stat, având la bază  solicitările de finanţare şi proiectele depuse, dar şi nivelul contribuţiei proprii a autorităţii administraţiei publice beneficiare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite