Piteşti: Victorie la lumina reflectoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia şi-a luat rămas bun de la campionatul 2008 – 2009 cu o victorie în nocturnă care o face să termine competiţia pe locul 6, cu 51 de puncte şi zero la „adevăr”. Cuncluzia generală este următoarea: dacă avea un  buget corespunzător, Dacia Mioveni putea promova în Liga I.

 „Ultimul bal” a fost dominat de băieţii „Grecului” Iordan Eftimie, care nu prea s-au descurcat însă, în faţa porţii lui Botoşer. Victoria Daciei a venit din piciorul mijlocaşului Raul Costin. Minutul 42. Arbitrul Adrian Stănescu acordă o lovitură liberă de la peste 30 de metri, perpendicular pe poartă. Fostul delegat al Argeşului şi Daciei, Oleg Iacomi spune cu glas tare: „Dacă prinde poarta, e belea!”. Şi Costin a prins poarta şi a fost belea pentru mureşeni. Mingea şutată de el s-a dus „ghiulea” sub bară: 1 – 0 pentru Dacia.

Ilie salvatorul
Echipa lui Cosmin Bodea s-a mulţumit să se apere grupat şi să contraatace sporadic. Din păcate pentru echipa lui, vedeta Stere n-a prins o zi prea bună şi a fost schimbat la pauză. Şomer de lux în majoritatea timpului, portarul Daciei, Iulian Ilie a salvat incredibil în două rânduri; prima dată la scorul de 0 – 0, în minutul 35 când Gheju a scăpat singur, şi a doua oară, în minuzul 83 faţă în faţă cu Vajda.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite