UPDATE Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florea Costache, s-a stins din viaţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florea Costache a decedat noaptea trecută, în urma unor complicaţii apărute la ficat. Deşi starea sa de sănătate se îmbunătăţise în ultimele zile şi medicii vorbeau chiar de posibilitatea unui transplant, organismul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş a cedat noaptea trecută, în ciuda eforturilor medicilor de a-l ţine în viaţă.

UPDATE  ora 13.30  Începând cu ora 14.00, trupul neînsufleţit al vicepreşedintelui Florea Costache va fi depus la capela Bisericii Mavrodolul.

UPDATE ora 11.15 Trupul neînsufleţit al lui Florea Costache se află în drum spre casă. Sicriul va fi depus întâi la Serviciul de Medicină Legală Argeş, după care va fi mutat la capela militară a cimitirului Sfântul Gheorghe din Piteşti. Slujba de înmormântare va avea loc marţi şi va fi oficiată, cel mai probabil, de ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

"Conducerea Consiliului Judeţean Argeş este în doliu după ce, sâmbătă, 15 ianuarie a.c., vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş Florea Costache a încetat din viaţă, la Spitalul Floreasca Bucureşti, în urma unei afecţiuni hepatice.


Florea Costache şi-a legat numele de tot ce înseamnă administraţie publică judeţeană, fiind primul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, în perioada 1992-1996, şi vicepreşedinte al C.J. Argeş pe durata a patru mandate, din anul 1996 până în prezent. S-a născut în data de 18.07.1954, în comuna Izvoru, judeţul Argeş, a urmat Liceul Nicolae Bălcescu Piteşti, Facultatea de Energetică Timişoară – absolvită în anul 1979 ca şef de promoţie, având studii postuniversitare în domeniul energetic.


Spirit pragmatic, riguros, cu o experienţă profesională bogată, Florea Costache s-a identificat cu imaginea Consiliului Judeţean Argeş, fiind o personalitate respectată a judeţului Argeş, atât în administraţia publică, unde şi-a contribuţia la dezvoltarea judeţului prin implementarea a numeroase proiecte de infrastructură şi educaţie, social şi cultural.


Conducerea Consiliului Judeţean Argeş îşi exprimă cele mai profunde condoleanţe şi este alături de familia îndoliată în aceste momente de adâncă tristeţe şi nemărginită durere.


Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se arată în comunicatul de presă emis în această dimineaţă de Consiliul Judeţean Argeş.

Florea Costache a primit şi titlul de Fiu al Argeşului, distincţie acordată în anul 2004.

image

ora 11.00 Vicepreşedintele CJ Argeş s-a stins din viaţă

Tragedia care s-a năpustit asupra familiei Costache pare să nu se fi terminat. După ce în urmă cu o săptămână, în noaptea de Sfântul Ion, mama vicepreşedintelui Consiliului Judeţean a fost tâlhărită şi violată, o altă nenorocire s-a abătut asupra aceleiaşi familii de vază a judeţului Argeş.

La auzul veştii că mama sa a fost batjocorită, Florea Costache a făcut o criză hepatică, fiind transportat înstare gravă la spitalul Floreasca din Bucureşti, acolo unde medicii i-au indus o stare de comă artificială.

Deşi în ultimele zile starea sa de sănătate părea că s-a îmbunătăţit şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean ieşise din comă, o veste şoc i-a lovit pe toţi cunoscuţii săi. Florea Costache a încetat din viaţă în cursul nopţii trecute, se pare, în urma unor complicaţii apărute la ficat, care nu a mai putut relua toate funcţiile.

“Domnul era extrem de grav. De când a sosit avea multiple afecţiuni care puteau să ducă şi la aşa ceva. Diagnosticul pacientului este confidenţial. Cauza decesului nu poate să fie făcută publică.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa.

Dumnezeu să-l odihnească!

Vom reveni cu amănunte.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite