Vezi aici unde te relaxezi în acest week-end!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un film, o ieşire cu familia la mall sau o piesă de teatru sunt recomandările noastre pentru un sfârşit de săptămână relaxant. Şi nu uitaţi ca sâmbătă noaptea să vă daţi ceasurile înainte cu o oră.

Diseară

Premieră la Cinema City

În această seară, sunteţi invitaţi să uitaţi de munca şi stresul din timpul săptămânii şi să vă relaxaţi la un film. Cinema City, din incinta Euromall, vă aşteaptă cu premiera „Evadare din realitate”, un film care prezintă viaţa unei adolescente prinsă la limita dintre real şi fantezie, producţie care îi va capta în special pe fanii genului „fantastic”. Preţul biletelor este cuprins între 13 şi 16 lei, iar orele la care îl puteţi viziona sunt 20.00 şi 22.20.

Mâine
Trupa lui Mihai Petre vine la Euromall

Mâine, o surpriză de proporţii îi aşteaptă pe cei mici la Euromall. Trupa de dans a lui Mihai Petre şi Garfield vin în cadrul „Turneului H2O”, însoţiţi de Andra şi Răzvan, copiii care au lansat cele mai multe CD-uri de muzică pentru cei mici. Aceştia vor urca pe scena din incinta galeriei de magazine şi vor cânta live pentru toţi cei prezenţi, programul artistic fiind stabilit pentru ora 16.00.  Iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu uitaţi să daţi ceasul înainte cu o oră.

Duminică
„Dom Juan”, la Teatrul „Davila”

Duminică, Teatrul „Alexandru Davila” a pregătit o piesă îndrăgită de public. „Dom Juan” de Moliere, în regia lui Bogdan Cioabă, scenografia fiind semnată de Cristina Ciucu. Spectacolul va fi pus în scenă în sala mare, iar preţul unui bilet este de 10 lei. Elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, în limita locurilor rămase libere.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite