Vezi aici rezultatele de la BAC pe Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât elevii care au susţinut cea de-a doua sesiune a bacalaureatului , cât şi părinţii sau profesorii lor pot vedea rezultatele examenului aici.

S-au afişat rezultatele celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului, desfăşurată la sfârşitul lunii august. Rezultatele le puteţi vedea aici

Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului nu a fost lipsită de incidente.Probele scrise din cadrul sesiunii de toamnă a bacalaureatului au început cu ghinion pentru 15 candidaţi, din cei 1406 prezenţi. Ei au fost prinşi copiind la proba de limba şi literatura română şi daţi afară imediat de supraveghetori.

13 dintre eliminaţi susţineau examen la Grupul Şcolar Auto din Curtea de Argeş, iar ceilalţi doi veniseră pentru a-şi da proba scrisă în Piteşti, la Grup Şcolar Industrial de Construcţii Nr. 2, respectiv Colegiul Tehnic Dimitrie Dima

La proba scrisă de Limba şi literatura română, din cadrul bacalaureatului, profesorii argeşeni au rămas cu gura căscată, în momentul în care au văzut acelaşi nume: „Ion Popescu" pe foile de examen ale elevilor veniţi la Grupul Şcolar Industrial de Construcţii Nr. 2 din Piteşti  să-şi susţină examenul de maturitate.

Brăila: BAC 2010/Astăzi se afișează rezultatele examenelor din sesiunea de toamnă/Află de aici notele!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite