FOTO Vezi cum se distra în discotecă bătăuşul băiatului de la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Alexandru Oprescu a fost suprins duminică noaptea în discoteca Evolution din cartierul Colibaşi în timp ce se distra, cu câteva minute înainte de a-l lovi pe Alexandru Răzvan Stoica, tânărul care a fost găsit mort în casă a doua zi de către mama sa.

Imaginile îl înfăţişează pe Florin lângă scenă, dansând, dar având o figură serioasă, de om nervos. Tânărul nu pare că se distrează, ci mai degrabă este enervat de ceva.

image

Foto: Club Evolution


Judecătorii Tribunalului Argeş au respins propunerea procurorilor de a-l aresta pe Florin Alexandru Oprescusub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte. Magistraţii instanţei argeşene au considerat că tânărul poate fi cercetat în libertate.

image

Foto: Club Evolution


Acesta are obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu, Miceşti, decât pentru a merge la şcoală, la Grupul Şcolar din Mărăcineni, timp de 30 de zile. Inculpatul trebuie să se prezinte la poliţie ori la instanţă de fiecare dată când este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuniinţarea instanţei, să nu deţină şi să nu folosească nicio categorie de arme.


Procurorii nu s-au mulţumit cu soluţia dată de instanţă şi au atacat-o cu recurs pe care l-au înaintat la Curtea de Apel. Acesta se va judeca în câteva zile.

image

Alexandru Răzvan Stoica


Ieri, Alexandru Răzvan Stoica a fost condus pe ultimul drum de familie, rude şi prieteni. Zeci de oameni s-au strâns în curtea casei din Ştefăneşti, acolo unde locuiesc bunicii băiatului pentru a-şi lua la revedere de la Alexandru. Cu lacrimi în ochi, cu toţii regretau că băiatul de 17 ani nu mai este printre ei.

image
Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite