Veselie mare de 1 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 De ziua lor, picii au luat cu asalt trenulețul din Ștrand și Grădina Zoologică, dar s-au distrat  și la spectacolul  din Piața Milea.

Galerie FOTO

Copiii s-au bulucit în trenulețul din Ștrand care i-a plimbat, gratis, în jurul parcului. Părinții care i-au însoțit în călătorie, însă, și-au plătit biletul. Bătrâna locomotoivă îi așteaptă până spre seară și  aceia dintre copii care au ratat prima parte a zilei. Gratuitate au avut și micuții care  au ales să se plimbe cu hidrobiciclele precum și cei care au vizitat Grădina Zoologică ale cărei porți vor rămâne deschise până diseară.

 Și-n centru a fost distracție mare la spectacol de muzică şi dans susţinut de  Liceul de Artă ,,Dinu Lipatti” din Piteşti, Ansamblul de Copii ,,Zavaidoc” din cadrul Centrului Cultural Piteşti, Grupul Folk P620 din cadrul Centrului Cultural Piteşti, Anmblul de Dans al Comunităţii Elene din Piteşti
Asociaţia de dans sportiv ,,Total Dance”,  Grădiniţa ,,KINDER ŞTRUMFF” și  Şcoala Populară de Arte şi Meserii Pitesti.

 E drept că, pentru mulți, mai atractiv decât spectacolul a fost toboganul gonflabil  instalat , special pentru 1 iunie, chiar în mijlocul  pieței.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite