UPDATE Starea bărbatului atacat de urs este stabilă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este păţania din această după-amiază a unui muncitor forestier care se poate lăuda că s-a întâlnit cu ursul şi a scăpat cu viaţă.

UPDATE 4 martie  Medicii încearcă să-i salveze ochiul bărbatului muşcat de urs

Bărbatul a ajuns la spital aproape desfigurat după ce ursul l-a muşcat de picior şi l-a lovit cu labele peste faţă. Soţia i-a stat tot timpul alături şi l-a încurajat.

“M-a sunat el şi mi-a spus că l-a muşcat ursul, dar să stau liniştită că e bine”, a spus Nadia Miu, soţia bărbatului, venită într-un suflet la spital.

Ursul l-a lovit pe bărbat la un ochi, iar medicii de la spitalul de oftalmologie se chinuie să i-l salveze.

“Are multiple plăgi la nivelul feţei, la nivelul ramului mandibular drept, globul ocular drept este afectat şi o plagă la planta dreaptă. Se pare că este şi fractură de mandibulă. Pentru afecţiunea oculară am luat legătura la spitalul de oftalmologie şi va merge acolo„, a declarat Ionela Dăneţ, directorul Spitalului Municipal din Curtea de Argeş.

image

Medicii încearcă să-i salveze ochiul bărbatului muşcat de urs


Şeful victimei a povestit cum a decurs întâlnirea cu ursul. Bărbatul curăţa un drum forestier şi a vrut să taie cu drujba un copac care stătea în cale, moment în care a fost atacat de urs.

“Ursul l-a apucat de picior pe băiatul cu drujba, l-a aruncat în sus, l-a prins în gură, l-a aruncat pe coastă, s-a dus după el şi a alunecat mai jos de el şi nu s-a mai întors înapoi. Băiatul lucrează de 23 de ani şi nu a mai păţit aşa nicodată”, povestea Eugen Sava, şeful bărbatului.

3 martie   Bărbat atacat de urs în zona Vidraru

Daniel Miu, de 36 de ani, din Arefu, încerca să deszăpezească un drum în zona Vidraru, când s-a trezit cu ursul lângă el.


Animalul l-a atacat pe bărbat, rănindu-l în zona feţei şi a piciorului. Din fericire, muncitorul a reuşit să scape şi a ajuns singur până la ambulanţa care a sosit la faţa locului să-i acorde primul ajutor.


Bărbatul a fost transportat la spital şi este în afara oricărui pericol, fiind conştient, iar starea lui este stabilă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite