Urmăriţi naţional prinşi la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale, împreună cu mascaţii au organizat ieri două descinderi în Piteşti şi comuna Mărăcineni, având informaţii că aici se ascund doi bărbaţi daţi în urmărire naţională.

Oamenii legii i-au găsit pe Elveţian Mustaţă, de 45 de ani, pe numele căruia Judecătoria Râmnicu Vâlcea a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru 4 ani şi Sergiu Desrobitu, de 51 de ani, care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea de 3 ani, aceştia fiind conduşi la Penitenciarul Colibaşi.

Cei doi au primit sentinţa cu închisoarea după ce în luna august 2009, împreună cu alţi doi complici, au sechestrat o persoană. Cel de-al treilea urmărit naţional, Marius Mustaţă, de 22 de ani, a fost prins pe aeroportul Băneasa, în timp ce încerca să părăsească ţara. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

De asemenea, oamenii legii au găsit parcat în faţa locuinţei familiei Mustaţă, de pe strada Vasile Lupu, din Piteşti, un autoturism marca Dacia Logan care figura ca fiind furat pe 1 noiembrie 2009 de la o societate comercială din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov.

Autoturismul a fost confiscate de poliţişti, urmând să fie predat Inspectoratului de Poliţie Braşov pentru continuarea cercetărilor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite