Urmărit general prins la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani din Drăgăşani dat în urmărire generală pentru înşelăciune a fost prins ieri după-amiază de poliţiştii argeşeni.

Dorel Mihai se afla la volanul unui Citroen când a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a fost surprins de radar rulând în comuna Lunca Corbului cu 77 de km/h.

Tras pe dreapta de poliţiştii de la Rutieră, şoferul vâlcean a fost amendat cu 120 de lei. Când a fost verificat în baza de date s-a constatat că pe numele său a fost emis pe 31 mai de către Judecătoria Brezoi un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani pentru înşelăciune. Concret, în anul 2006 acesta a păcălit mai multe firme să încheie contracte de vânzare-cumpărare pentru material lemons, însă după ce încasa banii, vâlceanul nu mai livra lemnul. Aşa a băgat tânărul în buzunar 43.116 lei după care s-a făcut nevăzut, până ieri când a fost încătuşat de poliţiştii argeşeni şi dus la Penitenciarul Colibaşi.


Bărbatul susţine însă că este nevinovat şi că nu ştia că este dat în urmărire generală. „Eu nu ştiu de ce m-au arestat, că n-am făcut nimic! Habar n-aveam că sînt dat în reurmărire generală... Există un dosar pe rolul instanţei, mă acuză de înşelăciune, dar sînt nevinovat! Am ajuns la poliţie pentru că am dat în radar, aveam 77 de kilometri la oră. Am plătit amenda“, a declarat Dorel Mihai.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite