Unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte din Europa își deschide magazin la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retailerul de articole vestimentare fondat în Germania, C&A, îşi amenajează deja noul sediu la parterul complexului comercial Euromall Piteşti.

Magazinul sub brandul C&A va ocupa, la parterul centrului comercial, un spaţiu foarte generos, de aproximativ 1200 mp, unde vor fi expuse articole pentru toate vârstele şi gusturile.

C&A este una dintre cele mai mari companii de retail de îmbrăcăminte din Europa. Succesul său se bazează pe o strategie simplă:  “Modă pentru întreaga familie, pentru fiecare tip de corp şi pentru orice vârstă.”. Sub cupola C& A sunt reunite 11 subbranduri, care acoperă cerinţele fiecărei vârste, sex şi stil, de la bărbaţi şi femei la bebeluşi şi adolescenţi, de la mărimea S la XL şi gravide. Yessica, Yessica Pure, Canda, Clockhouse si Your Sixth Sense pentru femei, Angelo Litrico, Canda, Rodeo Sport si Westbury pentru bărbaţi, Baby Club, Here & There şi Palomino pentru copilaşi sunt colecţiile care au cucerit publicul prin calitatea produselor, a materialelor, dar şi prin faptul că urmăresc tendinţele momentului. La acestea se adaugă şi colecţii de accesorii şi încălţăminte.

 Compania de retail de îmbrăcăminte a fost fondată în 1841 de fraţii germani Clemens şi August Brenninkmeyer, de unde şi iniţialele brandu-lui, iar în prezent face parte din grupul elveţian Cofra Holding. Lanţul de retail vestimentar C&A a pătruns pe piaţa din România în 2009 şi, până în prezent are 8 magazine în toată ţara.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite