Piteşti: Şapte specializări din cadrul Universităţii Piteşti au nevoie de acreditare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Şapte specializări din cadrul Universităţii Piteşti au nevoie de acreditare
Piteşti: Şapte specializări din cadrul Universităţii Piteşti au nevoie de acreditare

Sesiunea de vară la admiterea în învăţământul superior s-a încheiat, însă nu toţi cei care şi-au depus dosarele pentru a deveni studenţi au scăpat de emoţii. Şapte specializări din cadrul Universităţii Piteşti trebuie să-şi depună documentaţia de acreditare pentru a-şi putea continua activitatea.

Este vorba despre Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, Pedagogia Mizicală, Asistanţă Managerială şi Secretariat, Psihologie şi Asistenţă Medicală Generală, care funcţionează pe bază de autorizaţie provizorie, şi  de specializarea Calculatoare, care a ajuns la a cinea promoţie şi are nevoie întocmirea dosarului pentru prelungirea acreditării.
Cancelarul Senatului spune că nu vor fi probleme
„ Cu excepţia Calculatoarelor, toate celelalte specializări incluse pe tabelul de acreditării emis de Agenţia Română de Atestare a Calităţii în Învăţământul Superior, trebuie să depună dosarele pentru acreditare definitivă. Specializarea Calculatoare este acreditată definitv, numia că legea prevede că din cinci în cinci ani este necesară reacreditarea.”, precizează Cancelarul Senatului din cadrul Universităţii Piteşti, profesor doctor universitar Gheorghe Bănică. Termenul limită de depunere a dosareleor de acdreditare este 1 octombrie, anul acesta, în caz contrar specializările cu probleme din cadrul Univesităţii Piteşti riscă să nu mai funcţioneze începând cu noul an universitar. Cei aproximativ 200 de candidaţi admişi în acest an la cele şapte specialitări menţionate se tem să nu îşi piardă locul pe băncile Universităâii Piteşti, însă Cancelarul Senatului spune că nu vor fi probleme în acest sens:” Au fost şi în acest an suficienţi candidaţi, astfel încât cele şapte specializări să poată funcţiona în condiţii normale şi vă asigur că dosarele de acreditare vor fi depuse în termenul limită”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite