Piteşti: Bate vântul la Universitatea din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Bate vântul la Universitatea din Piteşti
Piteşti: Bate vântul la Universitatea din Piteşti

Înscrierea candidaţilor la sesiunea de toamnă în cadrul uneia din specializările Univesităţii Piteşti a început pe 2 septembrie, iar, până astăzi, doar 60 de absolvenţi de liceu şi-au depus dosarul pentru admitere.

Termenul limită de înscriere este 7 septembrie, pentru facultăţile care necesită probe scrise la concursul de admitere, respectiv 11 septembrie, pentru specializările la care repartizarea candidaţilor se va face doar pe bază de dosar. Toate locurile vacante la sesiuena de toamnă sunt cu taxă, anunţă conducerea Universităţii Piteşti.

 „În prima etapă a admiterii, s-au ocupat toate cele 984 de locuri subvenţionate. Mai sunt aproximativ 120 de locuri libere, cam la toate facultăţile din cadrul Universităţii Piteşti, însă nu contăm  pe un aflux mare de candidaţi. Marea majoritate  a celor care vor să aibă studii superioare, s-au prezentat la prima sesiune de admitere, plus că sunt foarte puţini cei care au dat Bacalaureatul în toamnă.”, spune Ion Tabacu, unul dintre prorectorii Universităţii Piteşti.

Probele de aptitudini şi cele scrise vor avea loc între 9 şi 10 spetembrie, iar afişarea rezultatelor finale se va face pe 11 septembrie.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite