Unde ne distrăm în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vama cântă la Piteşti, cei mici pot merge la teatrul pentru copii şi tineret, iar cluburile oferă petreceri care mai de care. Iată câteva recomadări de week-end. 

Vineri

Vama concertează la Piteşti
Formaţia Vama va cântă, în această seară, în clubul Hush din Piteşti. Tudor  Chirilă (voce), Eugen Caminschi (ghitară), Gelu Ionescu (claviaturi), Lucian „Clopo" Cioarga (tobe), Dan „Prepe" Opriş (bas) vin să-i încânte pe fani. Evenimentul va începe la ora 22.00, iar rezervările se pot face la numerele de telefon  0733 956 283 sau 0729 882 211.

Sâmbătă

Băutură gratis pentru fete

Cea mai tare distracţie alături de cele mai frumoase animatoare numai în Zion Club, sâmbătă seara, după orele 22.00. Fetele au intrare libera şi băutura gratis. Rezervările se pot face şi online, completând formularul de pe site-ul clubului www.zion.ro. Pentru confirmarea rezervării este necesar să sunati la numărul de telefon: 0748 - 110 501.

Duminică

Spectacol la Aşchiuţă

Teatrul Aşchiuţă pregăteşte, pentru această duminică un spectacol pentu cei mici şi nu numai. Piesa de teatru „Hotarul basmelor „ începe la ora 11.30 şi sunt aşteptaţi toţi care vor să vadă un spectacol inedit din lumea copilăriei. Preţul unui bilet pentru  acest spectacol este de cinci lei.





Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite