Unde intrăm la apă în această vară, la Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Startul sezonului de bălăceală se dă, în Pitești, la sfârșitul acestei luni. Noi îți spunem de pe acum ce piscine se deschid, ce oferă și care sunt prețurile!

Spre sfârșitul acestei luni, ștrandurile publice se vor deschide, spre deliciul celor care vor să se răcorească în piscinele amenajate în cartierele Popa Șapcă și Tudor Vladimirescu.

Tarifele vor fi la fel ca anul trecut, respectiv 7 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii.

"Încă nu am stabilit sigur data deschiderii, dar cel mai probabil va fi de zilele Piteștiului, adică începând cu 20 mai, sau de 1 iunie, cum este tradiția de atâția ani", ne-a spus Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești, care administrează cele două ștranduri publice din oraș.

Odată intraţi pe porţile ştrandurilor, aveţi acces atât la bazinele din dotare, cât şi la plaje cu nisip sau iarbă şi terase unde puteţi savura o bere rece, un suc sau dulciuri.

Programul de bălăceală va fi zilnic, între orele 8.00 și 20.00.

Piscină privată

Tot la final de mai, este programată redeschiderea singurei plaje private din oraș, Centrul SPA Mozaic (situat în Carierul Montan Star, str. Tudor Arghezi, bl. MS2, parter). Aici veți putea beneficia de o piscină descoperită, de 20 de metri lungime, saună, jacuzzi, masaj, fitness, bar- terasă, restaurant cu specific german, atmosferă antrenantă: muzică, jocuri de apă, masă de ping pong, darts, videoproiecţie. Prețul este de 20 de lei pe zi, în preț fiind inclus și un șezlong.

Bronz de... Budeasa

Dacă v-aţi săturat de oraş şi vreţi să mai schimbaţi peisajul, cea mai apropiată plajă este Shaker, de pe malul lacului Budeasa, la 10 kilometri de Piteşti. Bucuria cea mai mare este că puteți face acest lucru chiar și acum, deoarece plaja Shaker este deschisă încă de la începutul lunii mai.

Shaker dispune de două terase, piscină în aer liber şi restaurant cu specific românesc şi italian. În plus, aici se organizează la fiecare sfârșit de săptămână petreceri în aer liber.

Preţul unui bilet de intrare este de 25 de lei, în weekend, şi 20 de lei în restul săptămânii.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite