Piteşti: Un week-end la „Dracula”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transfăgărăşanul, Bâlea Lac, Curtea de Argeş, Barajul Vidraru, Cetatea Poenari, toate pot fi vizitate într-un singur week-end.

Cum zilele însorite sunt din ce în ce mai rare, vacanţa este pe terminate, acest week-end reprezintă cam ultima posibilitate din acest sezon de a mai face o tură prin zionele montane spectaculoase ale Argeşului.

Cazare la „Dracula”
Un loc portivit de unde puteţi porni să vizitaţi Tranfăgărăşeanul , Barajul Vidraru, Cetatea Poenari şi multe altele, este pensiunea Dracula. Plasată în localitatea Căpătâneni, pe DN 7C, pensiunea se află la doara 1 km de cetatea Poenari a lui Vlad Tepeş  şi la aproximativ 6 km de Barajul Vidraru. 

De asemena,  la „Dracula” există  100 locuri de cazare dispuse în camere duble şi triple dotate cu televiziune prin cablu, grupuri sanitare proprii sau comune, telefon, balcon sau în căsute cu pat matrimonial.

La restaurant sau pe terasă, sunt servite preparate tradiţionale româneşti, cu specific zonal, sau bucătărie internaţională.

Preţurile sunt destul de accesibile, o cameră dublă costă între 60 şi 80 de lei, una cu trei paturi, între 80 şi 100 de lei, iar una cu patru paturi, între 120 de lei pe noapte.

Pensiunea are camere cotate cu două sau trei stele, în funcţie de dotări, iar sâmbăta şi duminica preţurile sunt cu 10 lei mai mari.

Încă mai este vreme de camping
Pentru că vremea încă o mai permite, vă puteţi caza la o căsuţă în spaţiul de camping al pensiunii, care cuprinde 16 căsuţe, cu 32 de locuri.

Astfel se mai economisesc şi ceva bani numai buni pentru vizitat împrejurimile.  Camping  Arges Dracula va ofera intr-un cadru pitoresc si plin de istorie la poalele cetatii Poenari si la 6 km de Cetatea Poenari a lui Vlad Tepes 32 de locuri de cazare camping in 16 Cabanute de cate 2 locuri.

Preţul este de 50 lei căbănuţa, de duminică până joi , iar vineri şi sâmbătă costa cu 10 lei in plus. Pentru aceşti bani beneficiaţi  şi de parcare, duş, toaletă, apă caldă. La Camping  Arges, ce aparţine de  Pensiunea Dracula puteţi sta si cu cortul la preţul de 15 Lei/persoană, beneficiind şi de parcare, duş, toaşetă şi apă caldă. Plata se poate face şi cu cardul.

 „Mâncarea este delicioasă, în special pâinea preparată pe vatră cu palincă şi şunculiţă afumată. Sunt mâncăruri specifice. De cadrul natural nu mai spun, e super. Eu am petrecut aici o săptămână cu mai mulţi prieteni şi mai vin şi la iarnă când va fi zăpadă”, spune Mihaela Enescu, de 23 de ani.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite