Un tânăr de 28 de ani s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 28 de ani din Piteşti şi-a pus capăt zilelor chiar în camera lui, în urmă cu câteva ore. Se pare că băiatul a decis să nu mai trăiască din cauza că se despărţise de prietena lui.

 Ilie Popa s-a spânzurat de galeria din dormitor. Cu câteva ore în urmă, băiatul a fost luat cu ambulanţa şi dus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti pentru că i se făcuse rău. Medicii i-au făcut analizele, i-au pus o perfuzie, iar imediat ce tânărul s-a simţit mai bine, l-au lăsat să plece acasă. Imediat ce  ajuns, tânărul s-a dus în camera lui şi s-a spânzurat.

„L-am găsit spânzurat de galeria pentru draperie din camera lui, în stop cardiac. Am încercat să-l resuscităm timp de 40 de minute, dar fără nici un rezultat. De dimineaţă, acest tânăr a fost adus la UPU pentru că se simţea rău. Se pare că nu mai mâncase de câteva zile. A fost externat după ce i -au făcut analizele şi şi-a revenit, iar câteva ore mai târziu am fost din nou solicitaţi să intervenim. De această dată nu a mai fost nimic de făcut", a spus medicul de pe ambulanţă, Violeta Manole.

Trupul tânărului a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite